Søg efter:   www.amtscentre.dk/Amtscentrene i Danmark - Arbejder med undervisningsmidler, pædagogisk rådgivning og vejledning til lærere.
www.ciriusonline.dk/Cirius - En institution under Undervisningsministeriet. Der gives tilskud til internationalt samarbejde og mobilitet for unge, elever, studerende og lærere.
xn--e-lring-oxa.nu/E-læring.nu - Tilbyder e-lerningskurser i komma.
www.klasselisten.dk/Klasselisten - Et gratis samlingspunkt for gamle klassekammerater, som ønsker at finde eller vedligeholde gamle venskaber fra skoletiden.
www.laugesenshave.dk/Laugesens Have A/S - Et moderne kursuscenter, beliggende i et naturskønt område midt i mellem Herning, Holstebro, Ringkøbing og Skjern.
www.dpu.dk/site.asp?p=7931Learning Lab Denmark - Forsker i læring og kompetenceudvikling. Konference, nyheder og Danmarks Virtuelle Universitet.
www.uvm.dk/lov/Love og regler - UVM - Alle love og regler vedrørende undervisning.
www.mimers.dk/Mimers Brønd - Pædagogisk indang til aktuelle og efterspurgte emner, vedligeholdes af Silkeborg Bibliotek.
su-beregning.netborger.dk/NetBorger.dk: SU-beregning - For hjemmeboende og udeboende. Også beregning af fribeløb.
www.uvm.dk/Undervisningsministeriet - Nyheder, oversigt over uddannelser, publikationer, blade, love og regler.
www.denup.dkDen Usynlige Pensel - Et pædagogisk udviklingsprojekt, der har til formål at beskrive metoder og arbejdsformer til at styrke små børns indre billeddannelse som en del af sprogarbejdet i dagtilbud.
ANNONCE FRA www.danmarks.info

ANNONCE FRA www.danmarks.info

ANNONCE FRA www.danmarks.info

GoogleHjælp med at bygge det største menneske-redigerede katalog på internettet.
Tilføj et sted - Open Directory Project - Bliv redaktør

Om www.danmarks.info

© 2007 Datahjælp

Tracks